Airconditioning

Om in de warme dagen toch nog een koele plek in de woning of kantoor te hebben, plaatsen wij diverse type airconditioners van diverse merken.De installatie wordt geheel volgens de geldende wetgeving geïnstalleerd. Hiervoor zijn wij F gassen gecertificeerd. 

Er zijn diverse type airconditioning systemen, met verschillende binnendelen. 

       Zoals de wandunit, deze hangt hoog aan de wand

Of de console unit deze hangt juist laag aan de wand

 


Buitendeel opgesteld op beton bandjes voor extra massa. 

De cassette unit, deze wordt vaak toegepast in kantoorruimte's, en kunnen in een systeem plafond worden aangebracht.


 

Er is ook de mogelijkheid om meerdere binnendelen op een buiten unit aan te sluiten, de zogenaamde multi split systemen.


Het maken van een dakdoorvoer voeren wij in eigen beheer uit.

 

Een buitendeel is geen fraai aanzicht, maar wel noodzakelijk, het is vaak een kunst om een airconditioning te plaatsen waarbij de plaats van het buitendeel niet storend is. Op de foto bevind zich het binnendeel  op de 1e verdieping hierbij is het leidingwerk weggewerkt in een zinken buis, naast de bestaande zinken hemelwaterafvoer, het leidingwerk gaat onder het straatwerk door naar het buitendeel dat rechts in de tuin staat.Een andere mogelijkheid is om het buitendeel achter de schoorsteen te verstoppen.


Wij zijn niet gebonden aan een specifiek merk, zo zijn er merken die een fraaier serie binnendelen hebben, of één die om een andere reden beter past. Maar meestal bieden wij één van het merk LG aan, dit merk loopt voorop  met afwijkende uitvoeringen en kleurstelling, daarbij is de standaard uitvoering kwalitatief goed en markt conform.Reparatie, vervanging van de condensor.


Copyright © 2020 Het Binnenklimaat

E-mailen
Bellen
Map
Info